Publicatie-
datum:

24 november 2021

Publicatiedatum: 24 november 2021
Bedrijfsvoering Samen sterker

Dit werkt maakt mij als Verus-adviseur trots. Al jaren mag ik zorg dragen om onze onderwijsinstellingen en HRM-verantwoordelijkheden te ondersteunen en te ontzorgen met juiste, actuele en begrijpelijke informatie over verzekeringen. Dag in, dag uit doe ik dat vol passie en energie. Uit de positieve reacties die ik van jullie terugkrijg, merk ik dat deze Verus-service enorm wordt gewaardeerd.

Niet alleen bestuurders komen met vragen bij mij terecht. Ook andere onderwijsmedewerkers zijn welkom om vragen, van soms heel persoonlijke aard, te stellen. In de gesprekken proberen wij ook zoveel mogelijk rekening daarmee te houden. De Verus Zorgvergelijker is een tool die jou in onze gesprekken een steuntje in de rug geeft. Deze vergelijker geeft op basis van door jou ingevulde gegevens een objectieve vergelijking tussen je wensen, je huidige polis en het aanbod dat Verus heeft.

Vergelijker

De vergelijker wordt jaarlijks steeds meer geraadpleegd omdat het uitleg in begrijpelijke taal biedt en het doorlinkt naar de drie zorgverzekeraars (Zilveren Kruis, De christelijke zorgverzekeraar, VGZ) die aan ons verbonden zijn. Wij kiezen bewust om met meerdere zorgverzekeraars te werken, zodat jij de vrijheid houdt om te kiezen wat het best bij je past. Wel maken we daarin enkele voordefinities, omdat we ervaren dat meer niet altijd beter is. Wij blijven de prijsstelling en kwaliteit zo goed mogelijk bewaken. Zo dragen wij ons steentje bij aan het ontzorgen van onze leden met een onderwijsgericht aanbod vol aantrekkelijke kortingen. Zo werken we samen aan gezonde onderwijsprofessionals, die dagelijks bezig zijn met de praktijk die ons zo lief is.

Heb je nog vragen? Kijk dan op de zorgvergelijker of op onze themapagina. Je kunt ook contact opnemen met Lex Joosten.

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten