Publicatie-
datum:

8 december 2021

Publicatiedatum: 8 december 2021
Bedrijfsvoering Samen sterker

Om hier als deelnemer het allerbeste aanbod voor jou te selecteren, is er de Verus Zorgvergelijker. Deze zorgvergelijker biedt het verschil aan tussen de mogelijkheden van Verus toegepast op jouw specifieke persoonlijke situatie en wensen. Deze zorgvergelijker wordt uitgebreid door Verus gecontroleerd en door een onafhankelijke partij gehost waardoor een objectief en goed vergelijk mogelijk is. Deze zorgvergelijker helpt je dus bij het identificeren van het allerbeste persoonlijke advies.

Indien je na het bezoek aan deze zorgvergelijker een offerte wilt ontvangen of meteen de polis wenst af te sluiten, dan kun je dat via de links in de zorgvergelijker ook gelijk doen.

Heb je na het bezoek aan de zorgvergelijker tóch nog vragen? Kijk dan op onze themapagina. Of neem contact op met Lex Joosten.

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten