Publicatie-
datum:

1 december 2021

Publicatiedatum: 1 december 2021
Bedrijfsvoering Samen sterker

De afgelopen jaren staan de zorgcollectieven in de politieke schijnwerper, kortingen worden gedwongen verlaagd en ‘gelegenheidscollectieven’ liggen onder vuur.

Dekkingen

Verus en de samenwerkende zorgverzekeraars van de Verus collectieven geloven in de collectieven. Het is niet toevallig dat Verus al vele jaren inzet op én een aantrekkelijke korting, én ieder jaar opnieuw probeert om inhoudelijke dekkingen (goed voor werknemer én werkgever) speciaal voor het onderwijs tot stand te brengen.

Extra dekkingen bijvoorbeeld op gebied van fysiotherapie of tweede lijns geestelijke gezondheid, maar ook zeer veel aandacht voor preventie, online zelfhulp met de werknemer in het centrum en een hele belangrijke in deze tijd waarin iedereen keihard nodig is voor en achter de klas: zorgbemiddeling (een tool waarmee met de verzekeraar wordt gekeken of een specifieke behandeling of operatie elders misschien toch net wat sneller kan aanvangen).

Dit laatste is in periode waarin de zorg overbelast dreigt te raken natuurlijk een extra uitdaging, maar toch zien we hier gelukkig nog steeds mogelijkheden en positieve bewegingen.

Inhoudelijk

De Verus zorgcollectieven hebben dus een zeer inhoudelijk karakter(dekkingen, preventie en extra voorwaarden), en bieden daarnaast door de schaalgrootte en de aanwezige solidariteit ook (nog steeds) kortingen. Door deze inhoudelijke vulling ben ik ervan overtuigd dat deze collectieven een waardevolle bijdrage leveren, dat ook zeer tot in de toekomst zullen blijven doen.

Heb je nog vragen? Kijk dan op onze themapagina. Of neem contact op met Lex Joosten.

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten