Publicatie-
datum:

15 december 2021

Publicatiedatum: 15 december 2021
Bedrijfsvoering Samen sterker


Voor diegenen die toch nog aarzelen drie redenen waarom overstappen naar de Verus collectiviteiten een goede keuze is: de drie Verus collectieven hebben speciale dekkingen en vergoedingen die voor medewerkers binnen het onderwijs van groot belang zijn.

Onze collectieven kennen een aantrekkelijk prijspeil, en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. En door deel te nemen aan een van deze collectieven kun je er van verzekerd zijn, dat Verus veel aandacht geeft aan de inhoud, de wijze waarop er met klachten wordt omgegaan, maar ook vooral hoe er met de mens achter de verzekering wordt omgegaan, dus met deze Verus collectiviteit sta je nooit alleen: Samen Sterker.

Heb je na het bezoek aan de zorgvergelijker tóch nog vragen? Kijk dan op onze themapagina. Of neem contact op met Lex Joosten.

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten