Net als het onderwijs zijn ook wij continu in beweging. Op basis van onze speerpunten werken we hard om nu én in de toekomst onze verenigingsleden zo goed mogelijk te ondersteunen. We willen een uitdagende plek zijn om te werken voor jou als mens en als professional. We zijn betrokken, bevlogen en betrouwbaar.

Iedere medewerker van Verus zet zich in voor de vrijheid van ouders en leerlingen om te kiezen voor onderwijs dat bij hen past (pedagogisch en levensbeschouwelijk). Zo vinden wij het van belang dat iedereen kan kiezen voor onderwijs dat niet door de staat, maar vanuit de maatschappij wordt ingekleurd. Wij zien hoe divers en waardevol het christelijk en katholiek onderwijs is. Wij zijn er trots op dat we hier elke dag ons steentje aan bijdragen!

Ruimte om je werk in te delen

Vanuit vertrouwen krijg je veel vrijheid. Vrijheid om je eigen werk in te delen. Maar ook vrijheid om hybride te werken. Onder hybride werken verstaan we plaats en tijdsonafhankelijk werken, of anders gezegd je werkplek afstemmen op je werkzaamheden. Thuiswerken is vrijwillig. Dus als je liever je volledige werktijd op kantoor werkt, dan is er elke dag een plekje voor je in ons modern ingerichte kantoor.

Kantoor zien we als een ontmoetingsplek. We zijn druk bezig met wat aanpassingen om dit nog beter te maken. Er is heerlijk vers fruit op kantoor en maandelijks een borrel met je collega’s. De actieve personeelsvereniging organiseert regelmatig actieve en gezellige activiteiten, waaronder rond Pasen en Kerst. Ook vinden wij het bij Verus belangrijk om met alle collega’s na te denken over onze missie en visie. Dit krijgt vorm in een Tweedaagse, waarbij we elke twee jaar op een inspirerende locatie aan de slag gaan.

Persoonlijke ontwikkeling

Jij hebt binnen onze organisatie de regie over je eigen loopbaan. Zo krijg je de ruimte om je talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Hierbij krijg je van ons handvatten om je op weg te helpen. We gaan in gesprekken op zoek naar het koppelen van jouw eigen ambities aan onze verenigingsdoelen.

Ook krijg je jaarlijks een persoonlijk ontwikkelbudget dat je kunt besteden aan je eigen ontwikkeling. We staan open voor al jouw ideeën, zodat jij als professional in beweging blijft en als mens lekker in je vel zit. Want net zoals voor onze kinderen, scholieren en studenten, willen we dat jij ook de vrijheid krijgt om te groeien binnen Verus.

Shutterstock 1712657485

Vacatures

Wil jij graag werken bij Verus? Bekijk dan onze openstaande vacatures!

Check onze vacatures