Publicatie-
datum:

17 april 2024

Publicatiedatum: 17 april 2024
Onderwijs en samenleving Samen leven

Wat is fijner dan samen met jouw collega’s (van leerkracht tot schooldirecteur en bestuurder) een dag geïnspireerd te worden én de handen uit de mouwen te steken om in deze tijd van prestatiedenken tot een nieuw perspectief te komen. Wij bieden graag één school de kans om op schoolreis te gaan naar ons event. Op deze dag wordt alles voor jou van top tot teen geregeld. Dit betekent dat jij en je collega’s ’s ochtends met een bus worden opgehaald, gedurende de dag worden begeleid door een adviseur van Verus en ook zorgen dat je weer ‘thuis’ wordt gebracht. Kortom: een mooie studiedag voor jouw team!

Om kans te maken op deze volledige verzorgde dag willen we je vragen om onderstaand formulier in te vullen. We willen graag weten wat jij – samen met je collega’s – wil ontdekken tijdens 2024. We kiezen dan het beste antwoord* uit, en regelen dat jouw school geheel gratis van deze dag kan genieten.

Het gaat om de volgende prijsvraag: Wat hoop jij samen met jouw schoolteam te ontdekken tijdens VERUS2024? Reageer vóór 3 juni a.s. om kans te maken op deze schoolreis!

Op dit e-mailadres ontvang je de bevestiging van je deelname.

* Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd.

Samen leven

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen leven. Verus wil bijdragen aan een vrije, inclusieve en pluriforme samenleving. Nu en in de toekomst. Dit doen we door invulling te geven aan de vrijheid van onderwijs met geïnspireerd goed onderwijs en met oog voor maatschappelijke problemen en kansen.

Verus

Gerelateerde berichten