Publicatie-
datum:

16 november 2022

Publicatiedatum: 16 november 2022
Bedrijfsvoering Samen sterker

Verus wil ook dit jaar schoolbesturen en hun medewerkers faciliteren en ontzorgen door het aanbieden van volledig uitgewerkte zorgcollectiviteiten.

Er zijn voor de leden van Verus, hun medewerkers en hun gezinsleden, drie collectiviteiten mogelijk: Zilveren Kruis, VGZ en De christelijke zorgverzekeraar. In deze collectiviteiten is uiteraard een premiekorting afgesproken, maar er zijn ook afspraken over extra dekkingen. Verus geeft samen met de verzekeraars veel aandacht aan preventie en biedt zeer ruime mogelijkheden en toegang tot allerlei mentale en fysieke preventie.

Waardering

Ieder jaar wordt bevestigd dat onze focus op inhoud van de dekking, waarbij rekening wordt gehouden met veel voorkomende aandoeningen in het onderwijs, zeer goed worden gewaardeerd.

Verzekeraars hebben allemaal een hogere basispremie voor 2024 doorgevoerd. Dit is mede te wijten aan het vervallen van de korting op de basisverzekeringen; door een kabinetsbesluit is dit niet meer toegestaan. Het goede nieuws is dat het eigen risico ongewijzigd blijft (€ 385) en Verus voor alle vormen van aanvullende (tandarts)pakketten de kortingen heeft behouden of zelfs 10 tot 20% heeft weten te verhogen.

Verus zorgvergelijker

Ben je nu al benieuwd of een overstap voor jou voordeel én een betere dekking oplevert? Vul dan de Verus zorgvergelijker in en vergelijk vrijblijvend jouw huidige polis met het specifieke onderwijs-op-maat aanbod via Verus.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lex Joosten, Carola van der Meeren of Erianne Hoogerbrugge.

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten