Publicatie-
datum:

25 november 2020

Publicatiedatum: 25 november 2020
Bedrijfsvoering Samen sterker

In het onderwijs is de werkomgeving dynamisch en uitdagend. Lesgeven geeft veel voldoening maar kan soms best stressvol zijn. Kun je wel wat hulp gebruiken bij de uitdagingen in je werk? Speciaal voor jou en je collega’s (voor en achter de klas) ontwikkelden wij een collectieve aanvullende verzekering met extra vergoedingen die je helpen om je gezonder te voelen en te blijven.

• Fysiotherapie: veel staan en lopen in de klas kan zorgen voor klachten aan de rug.

• Online ondersteuning: met de mindfulness coach app leer je hoe je makkelijker kunt ontspannen. En daardoor lekkerder in je vel zit.

Belangrijke redenen om voor VGZ te kiezen:

  • Aantrekkelijke korting: 5% op de basisverzekering en tot 15% op de aanvullende (tandarts)verzekeringen.
  • Wij maken het je graag gemakkelijk. Declareren regel je binnen 1 minuut met de VGZ Zorg app.
  • Binnen het VGZ collectief is er de toegang tot VGZ Werkt, een speciaal voor collectiviteiten ontwikkeld programma waarin ruime vergoedingen en vele extra’s op het gebied van een gezonde leefstijl.

Ga naar VGZ.nl/verus en ontdek je aanbod.

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten