Publicatie-
datum:

21 december 2021

Publicatiedatum: 21 december 2021
Identiteit Juridisch Onderwijs en samenleving Samen besturen

In deze 'wegwijzer' voor het primair onderwijs geven we beknopt en overzichtelijk weer waar je bij de toelating van kinderen tot jouw school aan kunt en moet denken.

Elke basisschool krijgt ermee te maken: de oriëntatie van ouders/verzorgers op de nieuwe school voor hun kind. Welk verhaal over jouw school vertel je dan? Aan welke juridische eisen moet je dan voldoen?

Wij concentreren ons in de wegwijzer op vragen die met de identiteit van jouw school te maken hebben en richten ons ook op een aantal juridische aspecten. Daarnaast vertellen we hoe onze juristen en identiteitsadviseurs je hier verder mee kunnen helpen.

Wij vragen je voor het downloaden van deze brochure je contactgegevens achter te laten. Dan kunnen we, als je daar toestemming voor geeft, contact met je opnemen zodat we je nog beter van dienst kunnen zijn.

Stuur mij de wegwijzer met infographic

Op de aanvraag van deze publicatie is de privacyverklaring van Verus van toepassing. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Velden met * zijn verplicht.

Samen besturen

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen besturen. Verus wil randvoorwaarden scheppen voor geïnspireerd goed onderwijs. Dat doen we door betrokken te zijn bij elkaar en samen te verbinden als gemeenschap, met begrip voor de positie van leden die in hun eigen leergemeenschap functioneren. Bestuurlijke vraagstukken lossen we samen op, met hulp van collega-bestuurders of een adviseur.

Verus