Geïnspireerd goed onderwijs nodigt scholen uit om hun verhaal te zijn, te vertellen, te (be)leven, te beschouwen en te waarderen. Niet vanuit het oogpunt dat ‘goed onderwijs’ een stip op de horizon is die eens behaald kan worden, maar vanuit de wetenschap dat scholen voortdurend werken aan wat goed onderwijs is.

Samen met onze leden gaan we voor geïnspireerd goed onderwijs; onderwijs waarbinnen ruimte en aandacht is voor pedagogische en existentiële vragen. Daar krijg ik energie van en vanuit deze visie zet ik mij in als adviseur binnen Verus.

Specifieke aandachtsgebieden

  • Strategische pijler ‘Geïnspireerd Goed Onderwijs’
  • Adviseur Public Affairs
  • Adviseur Governance, Cultuur en Organisatie
  • Coördinator Verus Opleidingen
  • Verus Onderzoek

Werken aan een betere wereld

Na een aantal jaren te hebben gewerkt als promovendus aan The University of Edinburgh heb ik bij diverse bedrijven en in verschillende functies gewerkt. Zo heb ik gewerkt als onderzoeker aan de VU Amsterdam en vervolgens bij NWO, de verstrekker van financiering voor wetenschappelijk onderzoek vanuit de overheid. In de tussentijd heb ik een aantal initiatieven gestart, zoals Social Hackathon en de Coöperatiekamer, waarbij tal van effectieve werkvormen worden ingezet om te werken aan een betere wereld.