Bedrijfsvoering Samen sterker

Verus is trots op de mogelijkheden die wij de onderwijscollega’s bieden om fit en vitaal te zijn én te blijven. Daar waar het tóch nodig is hebben wij de uitgebreide pakketten van ons ziektekostencollectief klaar staan. Wil je in November een onafhankelijk, op maat gesneden voorstel voor één van de Verus ziekenkosten pakketten ontvangen vul dan je wensen op deze prolongatiecheck vrijblijvend in.

De voordelen van onze collectieve zorgverzekeringen

  • Je kunt via de unieke Verus zorgvergelijker objectief je huidige polissen vergelijken met onze mogelijkheden
  • Per verzekeraar zijn specifieke afspraken gemaakt over extra dekkingen en verhoogde vergoedingen
  • Je krijgt een korting van 10-20% op aanvullende (tandarts)verzekeringen
  • Voor je werknemers zijn er specifieke vergoedingen in de aanvullende verzekeringen mogelijk
  • Je bepaalt zelf welke zorgverzekeraar het best bij je past
  • Je kunt altijd advies vragen aan de Verus-adviseurs

Wil je overstappen?

Ga naar een van de onderstaande websites en regel het online. Na een klik op de links tref je meer informatie en de verzekeringsvoorwaarden aan.

Breng je collega's op de hoogte

Om collega’s te informeren over de zorgactie van Verus, kun je onze voorbeeldtekst downloaden.

Ben je al verzekerd bij Zilveren Kruis, VGZ of De christelijke zorgverzekeraar?

Lees hoe je in het collectief van Verus stapt en gebruik kunt maken van de korting.

Heb je nog vragen?

Bekijk ons overzicht met veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel of mail dan gerust met Lex Joosten.

Voorkom dat je moet bijbetalen in de budgetvariant

  • Een aantal zorgverzekeraars waar Verus mee samenwerkt bieden ook een budgetvariant als goedkoopste oplossing. Deze oplossing is niet altijd voor iedereen de beste oplossing. Er zitten namelijk enkele consequenties aan vast. Zo kun je niet altijd terecht bij het ziekenhuis of de behandelaar van jouw keuze.
  • Kijk voordat je een afspraak maakt of kiest voor de budgetvariant dus eerst bij de zorgzoeker van je zorgverzekeraar bij welke geselecteerde ziekenhuizen en zorgverleners je de behandeling (volledig) vergoed krijgt.
  • Als je niet naar een van de geselecteerde ziekenhuizen of gecontracteerde zorgverleners gaat, dan betaal je een deel van de kosten zelf. Zilveren Kruis en de Christelijke zorgverzekeraar betalen in dat geval 75% van het gemiddeld door hen gecontracteerde tarief.
  • Bij VGZ kun je met de basiskeuze bij dezelfde ziekenhuizen terecht als met de ruime keuze. Indien je zorg afneemt bij een niet gecontracteerde zorgverlener, wordt 70% vergoed.
Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus