Identiteit Onderwijs en samenleving Samen geloven

Onderwijsprofessionals kunnen met het online platform het hele jaar door op een eenvoudige manier bezinning en inspiratie momenten, gezamenlijke levensbeschouwelijke vieringen en actuele thema’s uit de samenleving in de klas/ op school behandelen. Hiermee sluit dit jaarprogramma aan op de pedagogische opdracht om invulling te geven aan persoons- en burgerschapsvorming in de klas. Daarnaast draagt het bij aan de socialisatie van leerlingen en het helpt om uiting te geven aan de identiteit van de school.

Het START-jaarprogramma wordt per jaar door zo’n 900.000 bezoekers bekeken. Dus laat je ook inspireren door dit hoopvolle materiaal en neem een kijkje op start.verus.nl.

Voor vragen, opmerkingen en suggesties, neem contact op met:

Samen geloven

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen geloven. Verus laat zich inspireren door het christelijke geloof. Dit geloof verbindt ons en draagt bij aan een inclusieve samenleving met verschillende visies op goed (samen)leven. Onze christelijke waarden kleuren het perspectief waarmee we naar de samenleving, het onderwijs en relaties kijken.

Verus