Publicatie-
datum:

15 juli 2015

Publicatiedatum: 15 juli 2015
Burgerschap Identiteit Samen leven

Dit spel helpt je om als basisschoolteam op een speelse manier met elkaar in gesprek te gaan over wat je inspireert en bezielt.

  • Waar krijg je als professional energie van?
  • Wat geeft je team vleugels?
  • Hoe ben je de professional geworden die je vandaag bent?
  • Waar liggen de wortels van jouw school?

Pelgrimstocht is een echt spel, in een doosje, met gesprekskaarten. De spelers moeten puzzelstukken verzamelen en daarmee een pelgrimspad leggen. Dat doen ze door het lezen van citaten en het beantwoorden van vragen over inspiratie en bezieling binnen het team. De pelgrim daagt de teamleden uit om te vertellen, te luisteren en om echt met elkaar in gesprek te gaan.

Het pad dat gelegd wordt, leidt naar de 'heilige grond' van de organisatie: wat voor de school heilig, absoluut en onaantastbaar is.

Vraag hier het spel aan

Op de aanvraag van deze publicatie is de privacyverklaring van Verus van toepassing. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Velden met * zijn verplicht.

Op dit e-mailadres ontvang je de publicatie.
Samen leven

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen leven. Verus wil bijdragen aan een vrije, inclusieve en pluriforme samenleving. Nu en in de toekomst. Dit doen we door invulling te geven aan de vrijheid van onderwijs met geïnspireerd goed onderwijs en met oog voor maatschappelijke problemen en kansen.

Verus