Publicatie-
datum:

21 januari 2019

Publicatiedatum: 21 januari 2019
Identiteit Samen besturen

Met dit boek wil Verus het gesprek over goed onderwijs stimuleren. Tien leraren komen aan het woord en onderwijspedagoog Gert Biesta reflecteert op het beroep van de leraar.

De tien geïnterviewde leraren vertellen hoe goed onderwijs in de onderwijspraktijk met vallen en opstaan tot stand komt. En wat daar voor nodig is - in de woorden van Biesta: “professionaliteit, virtuositeit en ruimte: culturen en structuren die het unieke werk van de leraar steeds weer ondersteunen en mogelijk maken”.

In het boek zijn ook gespreksvragen opgenomen voor (aankomende) leraren, schoolleiders, bestuurders en toezichthouders.

Korting voor leden van Verus

De verkoopprijs van het boek is € 25,65. Leden van Verus betalen € 16,50 (35% korting per boek). Gebruik hiervoor de kortingscode.

Kortingscode

U vindt de kortingscode in:

  • de begeleidende brief bij het boek dat u als lid van Verus hebt ontvangen
  • de boekenlegger in het boek dat bezoekers van VERUS 2017 ontvingen

​Beschikt u niet over de kortingscode en is uw onderwijsinstelling lid van Verus? Vraag de code dan per e-mail via [email protected].

NB De bestelling loopt via uitgeverij Kwintessens.

Bestellen

Samen besturen

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen besturen. Verus wil randvoorwaarden scheppen voor geïnspireerd goed onderwijs. Dat doen we door betrokken te zijn bij elkaar en samen te verbinden als gemeenschap, met begrip voor de positie van leden die in hun eigen leergemeenschap functioneren. Bestuurlijke vraagstukken lossen we samen op, met hulp van collega-bestuurders of een adviseur.

Verus