Publicatie-
datum:

23 april 2018

Publicatiedatum: 23 april 2018
Bedrijfsvoering Samen sterker

Verus heeft een set Inkoopvoorwaarden voor ICT-goederen en -diensten samengesteld en een bijbehorende modelovereenkomst. Daarmee versterk je je positie als inkopende partij en verminder je risico's. Als je ze bestelt, mailen we je de documenten toe.

Inkoopvoorwaarden ICT-goederen en -diensten

Ook het onderwijs heeft te maken met voortschrijdende digitalisering, snelle technologische ontwikkelingen en wijzigingen op het gebied van privacywetgeving. Steeds meer privacygevoelige gegevens over leerlingen worden digitaal opgeslagen en uitgewisseld en moeten goed worden beschermd. Daarom hebben wij voor onze leden een set inkoopvoorwaarden samengesteld voor de inkoop van ICT-goederen en -diensten, die daar rekening mee houdt. Er zit een uitleg bij over het gebruik.

Bijbehorende modelovereenkomst

Bij de set zit ook een modelovereenkomst. Daarmee leg je je juridische positie als opdrachtgever contractueel vast. Gebruik je de modelovereenkomst, dan moeten de inkoopvoorwaarden als bijlage zijn toegevoegd. Ook hierover hebben we een uitleg bijgevoegd.

Disclaimer

Wij staan in voor de juridische juistheid en bruikbaarheid van deze inkoopvoorwaarden en modelovereenkomst, maar zijn niet aansprakelijk voor je gebruik ervan, omdat er meer aspecten meespelen die de juridische relaties tussen partijen bepalen.

Voor wie

Bestuurders, managers, financieel-, facilitair- en inkoopverantwoordelijken.

Kosten

Gratis voor leden van Verus en collega-profielorganisaties VOS/ABB, VGS, ISBO, LVGS en VBS. Ben je geen lid van Verus, vraag de inkoopvoorwaarden dan aan via het Inkoop Centrum Onderwijs.

Vraag hier de inkoopvoorwaarden aan

Op de aanvraag van deze publicatie is de privacyverklaring van Verus van toepassing. Zie voor meer informatie onze privacyverklaring.

Velden met * zijn verplicht.

Op dit e-mailadres ontvang je de publicatie.
Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus