Bestuur en samenwerking Samen besturen

Onze belofte

Wij bereiden een actief programma voor met uitdagende gespreksvormen. Ook nodigen we een bijzondere gast uit om ons te inspireren. En vooral: we benutten de praktische wijsheid van de groep. Met als doel dat je als bestuurder verder kunt met wat voor jou écht van toegevoegde waarde is.

Wij hebben de kaders voor de sessie opgesteld, maar het programma maken we samen. Want jouw vraag is een bouwsteen voor de sessie.

Praktisch

Praktisch

De 24-uurssessie duurt van 14.00 uur tot 14.00 op 19/20 september of 26/27 september. Het vindt plaats op een inspirerende locatie in het midden van het land. Later meer informatie.

Aanmelden

Via onderstaande button kun je je aanmelden. Doe dit snel, want er zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Deelname aan deze inspirerende 24-uurs sessie kost € 1.200. Als je nog vragen hebt over de sessie, neem dan contact op met Hans van t Land op 0348 74 44 44 of via e-mail [email protected]. Hij helpt je graag verder!

Meld je hier aan

Op dit e-mailadres ontvang je de bevestiging van je aanmelding.
Samen besturen

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen besturen. Verus wil randvoorwaarden scheppen voor geïnspireerd goed onderwijs. Dat doen we door betrokken te zijn bij elkaar en samen te verbinden als gemeenschap, met begrip voor de positie van leden die in hun eigen leergemeenschap functioneren. Bestuurlijke vraagstukken lossen we samen op, met hulp van collega-bestuurders of een adviseur.

Verus

Gerelateerde opleidingen