Publicatie-
datum:

11 november 2020

Publicatiedatum: 11 november 2020
Bedrijfsvoering Samen sterker

In het onderwijs is de werkomgeving dynamisch en uitdagend. Les geven geeft veel voldoening maar kan soms best stressvol zijn. Kun je wel wat hulp gebruiken bij de uitdagingen in je werk? Speciaal voor jou en je collega’s (voor én achter de klas) ontwikkelden wij een collectieve aanvullende verzekering. Deze heeft extra vergoedingen die je helpen om je gezonder te voelen en te blijven.

Zo bestaat het pakket onder meer uit:

  • Fysiotherapie: veel staan en lopen in de klas kan zorgen voor klachten aan rug en gewrichten. Met extra fysiotherapie kun je dit voorkomen en behandelen.
  • Online psychische zorg: hoge werkdruk kan leiden tot stress- en burn-out klachten en andere psychische problemen. Via online psychische zorg kun je dit signaleren en verhelpen, aan de hand van online opdrachten.
  • Online training ‘Omgaan met agressie’: in het onderwijs kun je met agressie en intimidatie te maken krijgen. Dit kan impact op je (mentale) gesteldheid hebben. In deze cursus krijg je handvatten dit te minimaliseren.

Belangrijke redenen om voor Zilveren Kruis te kiezen:

  • Aantrekkelijke korting: 5% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende (tandarts)verzekeringen.
  • Wij maken het je graag gemakkelijk. Declareren regel je eenvoudig online in Mijn Zilveren Kruis. Of via de Zilveren Kruis app.
  • Binnen 3 werkdagen staat het geld op je rekening. En dat is niet alles. Je profiteert ook van extra voordeel en services.
  • Onze Zorgcoach bij wachtlijstbemiddeling en geeft advies over een medische klacht, diagnose of behandeling.
  • En met de app Zilveren Kruis Wijzer krijg je antwoord van (medisch) experts, waar je ook bent.

Ga naar zk.nl/verus en ontdek jouw aanbod.

Heb je nog vragen over de zorgcollectieven van Verus? Neem dan contact op met Lex Joosten of bezoek onze actiepagina.

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten