Publicatie-
datum:

4 november 2020

Publicatiedatum: 4 november 2020
Bedrijfsvoering Samen sterker

Het vinden van rust is voor veel mensen moeilijk. Overal is afleiding en zorgen kunnen je ‘s nachts wakker houden. Als je jezelf hiervan bewust bent, dan kun je rust zoeken. Bijvoorbeeld door overdag op een vast moment te bidden of een dag bewust vrij te nemen. Je kunt ook een retraite bezoeken.

Tijdens een (stilte)retraite leer je onder begeleiding om aandacht te hebben voor wat u denkt en voelt. Met besef leven kan helpen om je mentaal sterker te voelen. Vanaf 2021 heeft Pro Life een vergoeding voor (stilte) retraites vanaf de Mediumpolis van maximaal €185,- per persoon per kalenderjaar.

Voor 2021 heeft Pro Life afspraken gemaakt met:

  • De Spil (Stilteretraite)
  • Mirjamvandervegt.nl (QS Stilteretraite)
  • Aandachtigleven.nl (Training Aandachtig leven/Stiltedag)
  • PDC De Herberg (Individuele retraite)
  • De Hezenberg (Stilteretraite doordeweeks/regulierweekend/ pastoraalweekend)

Door corona kan het zijn dat niet alle retraites direct plek hebben. Als je een retraite wilt bezoeken, houd dan de website van de organisaties in de gaten. Kijk op de websites ook voor de kosten van de verschillende retraites. Bij sommige organisaties moet u iets bijbetalen. Het is goed om dat van te voren te checken.

Heb je nog vragen over de zorgcollectieven van Verus? Neem dan contact op met Lex Joosten of bezoek onze actiepagina.

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten