Publicatie-
datum:

1 juli 2024

Publicatiedatum: 1 juli 2024
Bedrijfsvoering Samen sterker

Het secretariaat van Verus is de hele zomer bereikbaar, dus voor eerstelijns vragen kun je altijd daar terecht. Zij zetten je dan door naar een beschikbare Verus-collega die jou verder kan helpen.

Eveneens is het juridisch secretariaat bereikbaar en aanwezig gedurende de zomermaanden, behalve in de week van 5 tot en met 9 augustus. Dan is er enkel op dinsdag en vrijdag geen secretariaat aanwezig. In geval van juridische vragen, bel je dus automatisch op deze twee dagen met het algemene secretariaat. In geval van spoedvragen is er ook een advocaat/jurist beschikbaar.

Heb je vragen over verzekeringen of collectiviteiten en krijg je via het secretariaat geen verzekeringsadviseur te pakken? Bij spoed kun je contact opnemen met teamleider Lex Joosten.

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Onze eerstvolgende nieuwsbrief verschijnt op donderdag 29 augustus 2024. Een goede zomer!

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten