Publicatie-
datum:

24 november 2021

Publicatiedatum: 24 november 2021
Identiteit Samen geloven

VO en MBO leerlingen dagen we uit om in aanloop naar Kerst na te denken over hun eigen leven, hun leefomgeving of de wereld te verbeteren. Met drie inspirerende videoportretten laten we zien waar leeftijdgenoten op hopen om de wereld te verbeteren. Met de bijbehorende handreiking kun je vervolgens met je leerlingen in gesprek gaan over hoe zij hun toekomst willen vormgeven.

Hiermee willen we leerkrachten en docenten ondersteunen om in deze periode toch hoop te houden met de klas en in de school.

Start.verus.nl

Vanaf 25 november bieden wij deze materialen aan op start.verus.nl. De werkvormen en animatievideo zijn naar eigen inzicht op school en in de klas te gebruiken via het digiboard.

Op Facebook houden we je op de hoogte van de hoopvolle ontwikkelingen op het online Start platform. Dus houd onze social media in de gaten!

Samen geloven

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen geloven. Verus laat zich inspireren door het christelijke geloof. Dit geloof verbindt ons en draagt bij aan een inclusieve samenleving met verschillende visies op goed (samen)leven. Onze christelijke waarden kleuren het perspectief waarmee we naar de samenleving, het onderwijs en relaties kijken.

Verus

Gerelateerde berichten