Publicatie-
datum:

20 april 2022

Publicatiedatum: 20 april 2022
Bedrijfsvoering Samen besturen

Met VervangingsManager beheer, plan en automatiseer je vervangingen op een professionele en snelle wijze. Ook als er geen vervanger wordt gevonden, kun je tot op school- en klasniveau terugvinden hoe de vervanging uiteindelijk intern is opgelost.

Besparing van tijd en kosten

De VervangingsManager levert uitgebreide rapportages die direct helpen bij de administratie van personeels- en salarisgegevens. Het proces van vervanging is van A tot Z digitaal geregeld. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Schoolbesturen die gebruik maken van AFAS kunnen een koppeling met de AFAS-administratie benutten.

Handige app voor invallers en scholen

Met de mobiele VervangingsManager App kunnen gebruikers met een invallers- of schoolaccount eenvoudig vervangingsaanvragen indienen, ophalen, inzien en bevestigen. Hierdoor maak je nog sneller en eenvoudiger gebruik van de functionaliteiten in de VervangingsManager.

Al 2.000 scholen gingen je voor

Tientallen schoolbesturen, vervangingspools, personeelsclusters, brancheverenigingen en administratiekantoren maken gebruik van de VervangingsManager. Door deze applicatie hebben ruim 2.000 scholen veel tijd bespaard en kwalitatief goede vervangers ingezet.

Via Onderwijstalenten maken meer dan 80 scholen die lid zijn van Verus gebruik van VervangingsManager. Wil je als organisatie ook aansluiten met je scholen?

Verus biedt aangesloten leden die nog geen gebruik maken van VervangingsManager de mogelijkheid om onder Onderwijstalenten gebruik te maken van deze vervangingsapplicatie tegen een aantrekkelijk gereduceerd tarief.

Neem contact op met Ria Havinga, adviseur Onderwijstalenten en bespreek met haar je huidige situatie en wensen.

Samen besturen

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen besturen. Verus wil randvoorwaarden scheppen voor geïnspireerd goed onderwijs. Dat doen we door betrokken te zijn bij elkaar en samen te verbinden als gemeenschap, met begrip voor de positie van leden die in hun eigen leergemeenschap functioneren. Bestuurlijke vraagstukken lossen we samen op, met hulp van collega-bestuurders of een adviseur.

Verus

Gerelateerde berichten