Publicatie-
datum:

15 november 2023

Publicatiedatum: 15 november 2023
Bedrijfsvoering Samen sterker

Al vele jaren ontzorgen wij de leden van Verus (en hun medewerkers) door alle informatie over de drie zorgcollectiviteiten van Verus actueel, compleet en begrijpelijk op een rijtje te zetten. Op deze manier geeft Verus toegang tot een op het onderwijs gericht aanbod, met extra dekking specifiek voor het onderwijs en aantrekkelijke kortingen. Op onze manier dragen we een steentje bij aan gezonde medewerkers, die dagelijks bezig zijn met het onderwijs dat ons zo dierbaar is.

Een geweldige en unieke tool is daarbij ook behulpzaam: de unieke Verus zorgvergelijker. Deze vergelijker geeft op basis van door de gebruiker in te vullen gegevens een objectief vergelijk tussen wensen, de huidige polis en dekking en tussen het aanbod dat via Verus bereikbaar is. Deze vergelijker wordt ieder jaar vaak geraadpleegd en goed gewaardeerd.

Zo biedt de vergelijker uitleg in begrijpelijke taal en geeft het eventueel offerte- of aanvraagmogelijkheden naar de drie zorgverzekeraars waar we al jaren goed en prettig mee samenwerken (Zilveren Kruis, De christelijke zorgverzekeraar en VGZ).

Heb je nog vragen? Kijk dan op onze themapagina of neem contact op met Lex Joosten.

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten