Publicatiedatum: 23 november 2022

Al vele jaren ontzorgen wij de leden van Verus (en hun medewerkers) door alle informatie over de drie zorgcollectiviteiten van Verus actueel, compleet en begrijpelijk op een rijtje te zetten. Op deze manier geeft Verus toegang tot een op het onderwijs gericht aanbod, met extra dekking specifiek voor het onderwijs toegevoegd en met aantrekkelijke kortingen. Op onze manier dragen we een steentje bij aan gezonde medewerkers, die iedere dagelijks bezig zijn met het onderwijs wat ons zo dierbaar is.

Een geweldige en unieke tool is daarbij ook behulpzaam: de unieke Verus Zorgvergelijker. Deze Vergelijker geeft op basis van door de gebruiker in te vullen gegevens een objectief vergelijk tussen wensen, de huidige polis en dekking en tussen het aanbod wat via Verus bereikbaar is. Deze Vergelijker wordt ieder jaar steeds vaker geraadpleegd en wordt zeer hoog gewaardeerd. Zo biedt de Vergelijker uitleg in begrijpelijke taal en geeft het eventueel offerte- of aanvraagmogelijkheden naar de drie zorgverzekeraars waar we al jaren goed en prettig mee samen werken (Zilveren Kruis, Pro Life en VGZ).

Heb je nog vragen? Kijk dan op de Vergelijker of op onze themapagina https://www.verus.nl/zorgactie-2023. Of neem contact op met Lex Joosten.

Gerelateerde berichten