Publicatie-
datum:

13 december 2023

Publicatiedatum: 13 december 2023
Bedrijfsvoering Samen sterker

Voor diegenen die toch nog aarzelen drie redenen om te overwegen of overstappen naar de Verus-collectiviteiten een goede keuze is:

  • De 3 collectieven hebben (per verzekeraar) speciale dekkingen en vergoedingen die voor medewerkers binnen het onderwijs van belang zijn (fysiotherapie, psychische klachten en wachttijdbemiddeling zijn de 3 die het meest worden gewaardeerd)
  • Onze collectieven kennen een aantrekkelijk prijspeil met mooie kortingen op de aanvullende pakketten, en hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding.
  • In onze collectieven is veel dekking voor behandelingen, maar is ook ruim aandacht en dekking voor allerlei preventies, zoals checks, advies en online hulp.

Heb je na het bezoek aan de Zorgvergelijker tóch nog vragen? Kijk dan op onze themapagina of schroom niet om contact op te nemen met Lex Joosten.

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten