Publicatie-
datum:

19 januari 2022

Publicatiedatum: 19 januari 2022

De input en de ervaringen van onze leden was tijdens de pilots zeer waardevol. Je leest de komende weken dan ook met regelmaat meer over hoe zij deze vorm van hybride dienstverlening hebben ervaren. De resultaten van de aanbestedingen zijn zeer goed te noemen, en ook de inhoudelijke samenwerking tussen de leden, Docuvision en Verus, waarbij ieder een of meerdere rollen voor zijn rekening neemt geeft reden tot grote tevredenheid.

Het is dan ook dat wij vanaf heden het inkoopcollectief Printen Voor Scholen voor al onze leden opnieuw openzetten en sterk aanbevelen. In 2014 is de eerste versie van printen voor scholen al gestart, met daarbij het zeer succesvolle model van Energie Voor Scholen als basis, maar met de sterke veranderende vraag en de zeer sterke wijzigingen in de printermarkt was het tijd hier opnieuw naar te kijken en dit initiatief nog meer op de actuele vragen van Verusleden te laten aansluiten. Printen Voor Scholen ontzorgt, bespaart en verbetert.

Ben je ook nieuwsgierig geworden wat Verus voor je onderwijsorganisatie op dit gebied kan betekenen? Neem contact op met teamleider Lex Joosten via 06 54 25 68 14 of op [email protected]

Gerelateerde berichten