Publicatie-
datum:

18 januari 2023

Publicatiedatum: 18 januari 2023
Identiteit Samen geloven

De Magie van Valentijn is een korte film met bijbehorende werkvormen, die eveneens op 2 februari op start.verus.nl verschijnen. Het is een verhaal dat niet alleen gaat over liefde, maar vooral het weer goedmaken als je ruzie hebt gehad. In de film, waarin onder meer Klaas van Kruistum, Ricky Koole en Birgit Schuurman spelen, is op speelse wijze het Bijbelverhaal van de verloren zoon verwerkt. Daarom is dit materiaal bij uitstek geschikt om rond Valentijnsdag (14 februari) stil te staan bij levensbeschouwing en burgerschap.

Kaarten bestellen

Kaarten zijn gratis (maximaal twee per persoon), maar let wel: OP=OP, dus wees er snel bij.

Naast de vertoning van de film, krijg je van Meester Mark lesje kinderlogica en treden LAKSHMI en Iris Hond live op. Neem gerust je collega mee en wordt samen geïnspireerd om met deze content in de klas aan de slag te gaan.

Samen geloven

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen geloven. Verus laat zich inspireren door het christelijke geloof. Dit geloof verbindt ons en draagt bij aan een inclusieve samenleving met verschillende visies op goed (samen)leven. Onze christelijke waarden kleuren het perspectief waarmee we naar de samenleving, het onderwijs en relaties kijken.

Verus

Gerelateerde berichten