Publicatie-
datum:

10 mei 2023

Publicatiedatum: 10 mei 2023
Onderwijs en samenleving Samen leven

Het Kenniscentrum (Hoog)begaafdheid wil ervoor zorgen dat professionals, ouders en leerlingen toegang hebben tot actuele en toepasbare kennis en expertise over (hoog)begaafdheid. Help ons mee om ons platform verder te verbeteren en vul de enquête in. Jouw mening telt! De enquête kan zowel door onderwijsprofessionals, ouders en leerlingen worden ingevuld.

Om onze kennisdeling nog beter op jouw wensen en behoeften af te kunnen stemmen, stellen we in de enquête een aantal vragen. Zoals: Waar zoek je naar als je meer informatie wilt over (hoog)begaafdheid? Waarom wil je daar meer over weten? En in welke thema's rondom (hoog)begaafdheid ben jij geïnteresseerd? Jouw antwoorden helpen ons om ervoor te zorgen dat onze informatievoorziening nog beter aansluit op onze doelgroep. Zo wordt het Kenniscentrum (Hoog)begaafdheid dé centrale en vindbare plek op het gebied van (hoog)begaafdheid.

Vind je het leuk om mee te denken en te praten over hoe we beter kunnen aansluiten bij onze doelgroepen en onze zichtbaarheid kunnen vergroten? Meld je dan aan voor een online groepsgesprek en deel jouw ervaringen. Bekijk voor meer informatie de site van Kenniscentrum (Hoog)begaafdheid.

Samen leven

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen leven. Verus wil bijdragen aan een vrije, inclusieve en pluriforme samenleving. Nu en in de toekomst. Dit doen we door invulling te geven aan de vrijheid van onderwijs met geïnspireerd goed onderwijs en met oog voor maatschappelijke problemen en kansen.

Verus

Gerelateerde berichten