Publicatie-
datum:

24 mei 2022

Publicatiedatum: 24 mei 2022
Identiteit Samen geloven

Smith stelt in zijn boek dat er in de lespraktijk de christelijke identiteit zichtbaar kan worden gemaakt. Maar daarvoor is wel bezinning op didactiek en bezinning nodig. Samen met hem gaan we tijdens deze ontmoetingsdag op zoek naar het geheim van zijn aanpak. Hoe kun je onderwijspraktijken zo inrichten dat ze de christelijke identiteit zichtbaar maken? En past de (Amerikaanse) aanpak van Smith ook in de Nederlandse context? Onze collega Erik Renkema zal eveneens een lezing geven tijdens deze ontmoetingsdag. Bekijk het hele programma hier.

Inschrijven voor de ontmoetingsdag kan via deze website. De kosten zijn 40 euro. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van inschrijven. Bij de prijs zit een exemplaar van het boek ‘Geloven in lesgeven’ inbegrepen.

Samen geloven

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen geloven. Verus laat zich inspireren door het christelijke geloof. Dit geloof verbindt ons en draagt bij aan een inclusieve samenleving met verschillende visies op goed (samen)leven. Onze christelijke waarden kleuren het perspectief waarmee we naar de samenleving, het onderwijs en relaties kijken.

Verus

Gerelateerde berichten