Publicatie-
datum:

14 oktober 2020

Publicatiedatum: 14 oktober 2020
Bedrijfsvoering Samen sterker

Een kind valt uit een klimrek, breekt tanden en de tandarts kan pas verder als het gebit volgroeid is, soms jaren later. In dat soort gevallen wordt er pas na langere tijd een beroep gedaan op het Verus Verzekeringspakket. En dan helpt het als er al ten tijde van het ongeval direct een melding is gedaan.

De verzekeraar kan zich dan niet verschuilen achter het feit dat de melding te laat is gedaan en dient de zaak gewoon in behandeling te nemen. Daarom is er een gouden regel na ongevallen op school: bij twijfel altijd melden! Wil je eerst even overleggen, dan kan dat uiteraard ook.
Het schadeformulier is hier te downloaden (kies voor het ongevallenformulier).
Heb je verder nog vragen of wens je persoonlijk contact? Neem contact op met de collega’s van Voordeeldiensten en Verenigingszaken.

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten