Publicatie-
datum:

17 juni 2020

Publicatiedatum: 17 juni 2020
Bedrijfsvoering

Personeelsbeleid

Personeel & Organisatie is in het onderwijs een dynamisch terrein door de vele veranderingen in de wet- en regelgeving. In de 3-daagse leergang Personeelsbeleid maken we je wegwijs in wat er op jouw vakgebied speelt in het onderwijs. De nadruk ligt daarbij op de praktische toepasbaarheid van de wet- en regelgeving. Tevens bestaat er ruimte om persoonlijke leervragen in te brengen.

PR Arbeidsrecht

Hoe zit het met de rechtspositie van werknemers in het onderwijs? Veel mensen die voor het eerst met arbeidsrecht in het onderwijs te maken krijgen, merken dat dit soms erg afwijkt van het reguliere arbeidsrecht. Om hierin duidelijkheid te scheppen hebben we deze opleiding ontwikkeld. De cursus start met een korte inleiding op dit uitgebreide rechtsgebied. Na het volgen van de lessen weet je wat het arbeidsrecht in het onderwijs van werkgevers verlangt. Bovendien beschik je over handvatten om problemen met medewerkers tijdig en adequaat aan te pakken.

Bestuurlijk leidinggeven in het PO

In oktober start er weer een cursus bestuurlijk leidinggeven. Tijdens deze cursus leer je jezelf nog beter kennen en hoe je jouw talenten kunt inzetten om je organisatie op een professionele manier te besturen. Daarbij komen de volgende thema’s aan bod: governance, pedagogische kwaliteit, juridische zaken, identiteit, moreel en persoonlijk leiderschap, financieel management en management en communicatie. Naast de cursusdagen word je ook persoonlijk gecoacht op thema’s die voor jou van belang zijn. De cursus is opgenomen in het schoolleidersregister en is geschikt voor herregistratie als schoolleider.

Meer informatie over deze en ander cursussen en startdata? Of wil je je aanmelden? Klik dan hier.

Gerelateerde berichten