Publicatie-
datum:

15 december 2021

Publicatiedatum: 15 december 2021

De kaders bepalen de ruimte die scholen hebben voor het bepalen van hun eigen koers: inhoudelijk en organisatorisch, maar ook strategisch en financieel. Met deze leergang raakt u wegwijs in de hoofdlijnen van alle relevante wet- en regelgeving voor het onderwijs. De leergang staat onder leiding van prof. dr. Renée van Schoonhoven hoogleraar onderwijsrecht aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de VU en samen met een team van docenten (o.a. mr. Kees Jansen, jurist bij Verus) heeft zij speciale aandacht voor de mate en vorm waarin het recht het onderwijs en de organisatie daarvan in de praktijk beïnvloedt.

Leereffect

Door het volgen van colleges, het lezen van de verrijkingsstof, het actief delen van jouw ervaringen met mede cursisten en het schrijven van een paper over een onderwijsrechtelijk vraagstuk dat uw interesse heeft en/of relevant is voor jouw werkkring bereik je een groot leereffect. De leergang is vorig jaar wederom beoordeelt met een 9,2!

Wilt u meer informatie of heb je vragen neem dan deel aan de gratis online informatiesessie op woensdag 19 januari van 16.00 tot 17.00 uur. Aanmelden voor de informatiesessie kan op deze site van de leergang Onderwijsrecht

Samen besturen

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen besturen. Verus wil randvoorwaarden scheppen voor geïnspireerd goed onderwijs. Dat doen we door betrokken te zijn bij elkaar en samen te verbinden als gemeenschap, met begrip voor de positie van leden die in hun eigen leergemeenschap functioneren. Bestuurlijke vraagstukken lossen we samen op, met hulp van collega-bestuurders of een adviseur.

Verus

Gerelateerde berichten