Publicatie-
datum:

8 september 2021

Publicatiedatum: 8 september 2021
Identiteit Samen sterker

Nu wordt het portaal alleen nog gebruikt om een digitale handtekening te zetten als contactpersoon van de opdrachtgever om een project verder te laten lopen. Vanaf heden is het ook mogelijk om contactgegevens in dit portaal te wijzigen. Ook de organisatiegegevens kunnen gewijzigd worden, maar alleen door gebruikers die door Verus als beheerder zijn aangemerkt. De functionaliteiten van het ledenportaal zullen de komende tijd worden uitgebreid, zodat je als lid van Verus steeds meer zaken kunt bekijken en uitvoeren. Daar informeren we jullie via deze weg dan ook over.

Elke onderwijsprofessional (van besturen, scholen en samenwerkingsverbanden die lid van Verus zijn) kan toegang hebben tot het ledenportaal.

  • Heb je al een account met wachtwoord? Dan kun je zoals voorheen inloggen.
  • Sta je wel in ons systeem? Maar heb je nog geen wachtwoord aangemaakt? Dan kun je dit eveneens doen op het inlogscherm van het portaal.
  • Heb je helemaal nog geen account bij ons? Dan kun je een aanvraag doen via het formulier naast het inlogscherm. Je krijgt dan binnen 48 uur een bevestiging, indien je lid van ons bent.
Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten