Publicatie-
datum:

9 oktober 2019

Publicatiedatum: 9 oktober 2019
Bedrijfsvoering Samen besturen

Uit de beschikking premie werkhervattingskas blijkt wat u het komende jaar gaat betalen voor uw ziektewet en WGA-risico. Maar al te vaak verdwijnt het in een bestand of wordt direct doorgestuurd naar het bureau dat uw loonadministratie verzorgt. Van der Meeren vraagt zich af of u dit ook doet als er een factuur aan bevestigd is.

“Het gaat vaak om grote bedragen”, weet Van der Meeren, “en dan zou je toch verwachten dat deze zorgvuldig gecontroleerd worden.” Leden van Verus kunnen deze beschikking door ons laten controleren. En dat niet alleen: wij kijken ook of eigenrisicodragerschap voor uw organisatie interessant kan zijn.

Wilt u nu al weten hoe dit gaat of wat u kunt doen? Neem dan contact op met Verus Ledenvoordeel, Carola van der Meeren, 06-21818453

Samen besturen

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen besturen. Verus wil randvoorwaarden scheppen voor geïnspireerd goed onderwijs. Dat doen we door betrokken te zijn bij elkaar en samen te verbinden als gemeenschap, met begrip voor de positie van leden die in hun eigen leergemeenschap functioneren. Bestuurlijke vraagstukken lossen we samen op, met hulp van collega-bestuurders of een adviseur.

Verus

Gerelateerde berichten