Publicatie-
datum:

24 november 2021

Publicatiedatum: 24 november 2021
Bedrijfsvoering Samen sterker

EVS is het grootste energie-inkoopproject voor het onderwijs. Verus en andere profielorganisaties werken hiervoor samen met Hellemans Consultancy. Honderden schoolbesturen met in totaal meer dan 6000 scholen maken al jaren gebruik van ons collectief. Hellemans verzorgt op hun beurt een gedegen inkoopbegeleiding, waarbij in delen wordt ingekocht om het risico te spreiden. Het gevolg daarvan is dat EVS onder het marktgemiddelde energie inkoopt.

Wij bieden je graag de mogelijkheid deel te nemen aan EVS. Zo kan ook jouw organisatie in de toekomst profiteren van de collectieve voordelen die heel veel scholen al jaren van ons gewend zijn. Die voordelen gaan verder dan besparing van geld alleen.

  • Professionele inkoop.
  • Tijdsbesparing en ontzorging: geen omkijken meer naar energie-inkoop en monitoring hiervan.
  • 1 vast contactpersoon waarbij je al je vragen over energie kwijt kunt.
  • Zaken doen met De Vrije Energie Producent, de energieleverancier die ook het Europees aanbestede collectief verzorgt.
  • Gratis toegang tot Energypanel, het online monitoringssysteem voor aansluitingen met een slimme meter.
  • Contract met uitstekende voorwaarden, zoals onbeperkte bandbreedte en een tarief voor levering dat gelijk is aan dat voor eventuele teruglevering.
  • Vergroening: je kunt je contract op elk moment aanvullend verduurzamen tot 100% groene stroom.
  • Je wordt op de hoogte gehouden van alle relevante zaken. EVS kent de energiemarkt en weet ook hoe scholen hierbinnen opereren.
  • EVS heeft de kennis in huis over energiereductie- en management en ondersteunt je ook met begeleiding en advies over de aanleg van zonnedaken, warmtepompen, warmtenetten en energie-opslag.

Inschrijving

Ben je enthousiast geworden? Dan zien we je inschrijving graag zo snel mogelijk tegemoet, zodat wij alle verbruiksgegevens kunnen verzamelen om de aanbesteding te publiceren. Uiterlijk half februari 2022 moet dit compleet zijn.

Je kunt enkel deelnemen als je contractvrij bent. Dus ook na 1 januari 2023 starten is mogelijk. Wel dien je daarvoor nu al je locaties aan te melden, zodat we er bij de inkoop rekening mee houden. We hebben een uittreksel nodig van de Kamer van Koophandel en een lijst met de locatie-adressen en jaarverbruiken. Wij helpen je bij het verzamelen van deze gegevens.

Na aanmelding is jouw deelname definitief. Je kunt uiteraard nog wel locaties toevoegen of zonder gevolgen afmelden indien ze niet meer tot jouw organisatie behoren.

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website www.energievoorscholen.nl. Daarin staan o.a. de deelnamekosten.

Vragen? Neem contact op met Karin Michgels van Hellemans Consultancy: 06-23690288, [email protected]

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten