Publicatie-
datum:

27 oktober 2021

Publicatiedatum: 27 oktober 2021
Bedrijfsvoering Samen sterker

Wat kan Verus voor jou doen?

Wij hebben samen met Aon een Drieluiksaanbod voor leden van Verus ontwikkeld dat bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Zuivere Collectieve Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • ANW- hiaat en
  • Financiële Reflector

Zoals je gewend bent van Verus ondersteunen wij jou bij het maken van de juiste keuze. We kijken hierbij niet alleen naar de premie maar ook naar voorwaarden en ontzorgen jou bij een Europese aanbesteding. We hadden al eerder aangegeven dat een collectieve arbeidsongeschiktheidsregeling maar ook een ANW hiaat regeling in sommige gevallen Europees aanbesteed moet worden.

Financiële reflector

De Financiële Reflector geeft de medewerker inzicht in hoeverre er momenteel sprake is van financiële zekerheid en financiële vrijheid. Jouw medewerker ontvangt tips waarmee hij of zij zelf aan de slag kan. Het doel van de Financiële Reflector is dat het een duidelijk beeld geeft of en hoe jij als werkgever jouw medewerkers verder kan helpen bij het verbeteren van de financiële gezondheid.

Binnenkort ontvangt je van de belastingdienst de beschikking premiewerkhervattingskas. Een belangrijk document waaruit de kosten van verzuim zichtbaar worden. Ook een moment om te onderzoeken of eigenrisicodragerschap WGA en Ziekteverzuim wellicht een passende oplossing voor jou is. Maar ook als je al eigenrisicodrager bent is het goed om deze keuze nogmaals onder de loep te nemen. Kies je uiteindelijk voor eigenrisicodragerschap WGA en ga je dit risico herverzekeren dan ontvang je als Verus-lid 5% premiekorting.

Contact

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Carola van der Meeren: 06-21818453 of [email protected].

*Onderzoek Nibud ‘Personeel en schulden’ 2017

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten