Publicatie-
datum:

12 oktober 2022

Publicatiedatum: 12 oktober 2022
Bedrijfsvoering Samen sterker

Inmiddels worden weer facturen verstuurd, maar het kan nog tot half november duren voordat alle facturen zijn verzonden. Het kan dus zijn dat de ene locatie al wel is gefactureerd, maar de andere nog niet. Je hoeft je in elk geval geen zorgen te maken over de reeds ingekochte volumes en leveringen.

Wij kregen ook van deelnemers te horen dat zij zich zorgen maakten over de continuïteit van DVEP Energie. Die zorgen willen wij graag wegnemen. Het moederbedrijf van DVEP Energie is UGI Corporation. Dat is een zeer grote speler op de energiemarkt in de Verenigde Staten. Dit een solide bedrijf dat 100% garant staat voor DVEP Energie.

Tarieven 2023

Inmiddels is bekend wat deelnemers aan Energie Voor Scholen in 2023 gaan betalen voor aardgas. Als je deelneemt aan ons inkoopcollectief, vind je je tarief door in te loggen op energievoorscholen.nl.

Voor Energie Voor Scholen waren al vóór de grote prijsstijgingen delen van het volume voor 2023 tot en met 2025 ingekocht. Daardoor blijft de prijsstijging zeer beperkt ten opzichte van de huidige marktprijzen. Omdat de nota ook bestaat uit overige kosten (belasting, netbeheer, meetkosten), is nog niet exact te zeggen wat de totale stijging zal zijn, maar wij verwachten dat de totale energienota met circa 30% omhooggaat (dus voor zowel aardgas als elektriciteit). De elektriciteitstarieven zijn nog niet bekend. Er moet nog 6% van dat volume worden ingekocht.

Wij verwachten dat de tarieven van Energie Voor Scholen in 2023 uiterlijk half november bekend worden.

Voor meer informatie neem je contact op met Karin Michgels van Hellemans Consultancy (dat Energie Voor Scholen voor Verus-leden uitvoert via 06-23690288 of [email protected].

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten