Publicatie-
datum:

22 juni 2021

Publicatiedatum: 22 juni 2021
Bedrijfsvoering Samen sterker

Pro Life wil met zoveel mogelijk mensen deze zomer zes weken bezig zijn met onze gezondheid. Een tijd waarin iedereen veel over zichzelf kan ontdekken en waarin geproefd kan worden hoe het is om bezig te zijn met je gezondheid. Meedoen is kosteloos.

Het geloof zegt dat ons lichaam, ziel en geest één zijn. De keuzes die we elke dag maken, hebben invloed op onze gezondheid. Gezond leven is niet voor iedereen even makkelijk. Maar bedenk je altijd: ook kleine veranderingen hebben positieve gevolgen.

Vallen en opstaan

Pro Life wil met zoveel mogelijk mensen tegelijk bezig gaan met onze gezondheid, elkaar daarin aanmoedigen. Het gaat daarbij niet om het behalen van een einddoel. Want gezondheid is nooit ‘af’. Het gaat om het ‘ermee bezig zijn’. Dat betekent bewuste keuzes maken, daar waar het kan en jouw situatie het toelaat.

Kies wat bij jou past

Pro Life biedt je een programma aan van zes weken. We werken aan een eetplan, instructiefilmpjes om thuis te bewegen, leuke uitdagingen, interessante podcasts, een online retraite en nog veel meer. Je hoeft niet aan alles mee te doen. Kies wat het beste bij jou en je levens­situatie past.

Aanmelden doe je via deze link. Afmelden kan op elk moment, via de afmeldlink in de e-mails die je krijgt.

Heb je verder nog vragen? Neem contact op met Lex Joosten via [email protected]

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten