Publicatie-
datum:

8 juni 2022

Publicatiedatum: 8 juni 2022
Bedrijfsvoering Samen sterker

Wel is het zo dat het deel van het totale volume dat nog niet is ingekocht voor 2023 (10% elektriciteit en 15% gas) moet worden gekocht tegen hogere prijzen. De al ingekochte 90% en 85% dempen het effect van de gestegen marktprijzen, maar het zal in 2023 dus ook voor scholen die bij Energie Voor Scholen zijn aangesloten wel duurder worden. Exacte tarieven voor 2023 kunnen nog niet worden gegeven.

Energie Voor Scholen: voordelig en gemakkelijk

Energie Voor Scholen is sinds 2003 het inkoopcollectief voor gas en elektriciteit voor leden van Verus en de collega-organisaties VBS, VGS, VOS/ABB en ISBO. Door het enorme inkoopvolume van meer dan 6.000 gebouwen (850 schoolbesturen) kopen scholen veel voordeliger in. Bovendien is gezamenlijk inkopen veel gemakkelijker: scholen hoeven niet zelf hun inkoop (Europees) aan te besteden.

Voor meer informatie ga je naar de website energievoorscholen.nl of neem je contact op met projectcoördinator Karin Michgels: 06 23 69 02 88, [email protected].

Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met Joost Rog, de inkoop- en aanbestedingsadviseurs van Verus: [email protected] of via 06 20 79 43 62.

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten