Publicatie-
datum:

15 mei 2024

Publicatiedatum: 15 mei 2024
Bedrijfsvoering Samen sterker

Energie Voor Scholen is het grootste inkoopcollectief van het onderwijs op het gebied van elektriciteit en gas. Deelnemers worden door EVS ontzorgd en – niet onbelangrijk in deze dure tijden –besparen tegelijkertijd geld!

Hellemans Consultancy en de profielorganisaties zijn bezig met de voorbereidingen om vanaf 2026 verder te gaan met de levering van energie tegen gunstige prijzen en goede service. Dit wordt Europees aanbesteed. Tijdens de bijeenkomst wordt hier uitleg over gegeven. Ook wordt verder ingegaan op zonnepanelen en het terug leveren van elektriciteit, aangezien daar momenteel veel vragen over leven.

Aanmelden

De bijeenkomst is op donderdag 13 juni van 13.00 tot 16.30 uur in Hotel Van der Valk Vianen. Ook is deze online te bekijken. Je kunt je hier aanmelden. Ben je niet in de gelegenheid de presentatie bij te wonen? Dan kun je later de veel gestelde vragen en antwoorden lezen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze inkoopadviseur en stuurgroeplid van EVS, Joost Rog.

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten