Publicatie-
datum:

13 december 2023

Publicatiedatum: 13 december 2023
Identiteit Samen geloven

In de film spelen o.a. Tygo Gernandt, Kim-Lian van der Meij, Teun Peters, Josje Huisman, Rik van de Westelaken en Jeroen Kijk in de Vegte een rol. Singer-songwriter Hannah Mae schreef de titelsong ‘Melkweg’.

De film is een initiatief van Stichting Het Grote Verhaal en geproduceerd door Nachtzon Media, waarmee Verus regelmatig samenwerkt. Zo ook bij 'Het Geheim van Sint Maarten' en 'De Magie van Valentijn', die beiden meer dan 1 miljoen online kijkers trokken. Het doel van deze stichting is om verhalen uit de joods-christelijke traditie op een eigentijdse wijze aan jongere generaties te presenteren. Deze verhalen hebben onze samenleving door de eeuwen heen beïnvloed. Daarom is het belangrijk dat nieuwe generaties hier kennis mee maken, zodat ze veel westerse kunst, muziek, taal en cultuur beter kunnen begrijpen.

Samen geloven

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen geloven. Verus laat zich inspireren door het christelijke geloof. Dit geloof verbindt ons en draagt bij aan een inclusieve samenleving met verschillende visies op goed (samen)leven. Onze christelijke waarden kleuren het perspectief waarmee we naar de samenleving, het onderwijs en relaties kijken.

Verus

Gerelateerde berichten