Publicatie-
datum:

24 mei 2022

Publicatiedatum: 24 mei 2022
Identiteit Samen geloven

De PO leerlingen ontmoeten Boef Boris weer in z’n cel. Boris kan niet zo goed slapen door al de dingen die hij heeft gedaan. Samen met de leerlingen gaat hij op zoek naar een hoopvolle manier om vergeving te vinden.

Voor leerlingen van de bovenbouw PO, VO en MBO zijn er aansprekende online stories te volgen via @start.verus.nl op Instagram. In deze stories zoeken de populaire artiesten Sterre Koning en Max Mies ook naar vergeving voor herkenbare thema’s uit het leven van leerlingen. Deze online stories zijn ook als volledige video te bekijken op start.verus.nl

Meedoen

Wil jij met je klas het schooljaar ook hoopvol afsluiten? Doe dan mee met de Dag van de HOOP. Vanaf 13 juni bieden we de #vergeefjemij content aan op start.verus.nl. De video’s en werkvormen zijn naar eigen inzicht in de klas via het digiboard of via een online les te gebruiken. Op het Verus Facebook en Instagram account houden we je op de hoogte van hoopvolle ontwikkelingen. Houd onze social media dus in de gaten en noteer 16 juni alvast in je agenda om met je klas of school mee te doen!

Samen geloven

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen geloven. Verus laat zich inspireren door het christelijke geloof. Dit geloof verbindt ons en draagt bij aan een inclusieve samenleving met verschillende visies op goed (samen)leven. Onze christelijke waarden kleuren het perspectief waarmee we naar de samenleving, het onderwijs en relaties kijken.

Verus

Gerelateerde berichten