Publicatie-
datum:

17 februari 2021

Publicatiedatum: 17 februari 2021
Bedrijfsvoering Samen besturen

Door de coronacrisis is gebleken dat als medewerkers zich kunnen aanpassen wanneer de situatie daarom vraagt en deze veranderingen kunnen omzetten in kansen, dat de hele organisatie veerkrachtig maakt. Toch blijkt uit onderzoek van Aon dat dit bij slechts 30% van de medewerkers het geval is. De rest geeft aan dat hun werkgever meer zou moeten doen om hun vitaliteit te verbeteren.

Ondersteuning

Je kunt dan als werkgever investeren in een vitaliteitsprogramma. Maar vaak is er meer nodig om het team veerkrachtig te maken. Zo verwachten medewerkers dat de ondersteuning verder gaat dan alleen de arbeidsvoorwaarden en ook afgestemd is op behoeften als sociale vitaliteit, professionele ontwikkeling en mentale groei. Om organisaties, zo ook in het onderwijs, een handje te helpen hun vitaliteitsbeleid naar een hoger niveau te tillen, houdt Aon dit congres.

Tijdens dit online evenement komen onder meer de impact van deze nieuwe manier van werken, de rol van de werkgever (en leidinggevenden) bij het creëren van veerkrachtige medewerkers en het dialoog aangaan over alle vormen van vitaliteit en welzijn van medewerkers aan bod.

Wil je je aanmelden voor dit congres op 16 maart van 13.30 tot 16.30 uur? Dat kan hier.

Samen besturen

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen besturen. Verus wil randvoorwaarden scheppen voor geïnspireerd goed onderwijs. Dat doen we door betrokken te zijn bij elkaar en samen te verbinden als gemeenschap, met begrip voor de positie van leden die in hun eigen leergemeenschap functioneren. Bestuurlijke vraagstukken lossen we samen op, met hulp van collega-bestuurders of een adviseur.

Verus

Gerelateerde berichten