Publicatie-
datum:

8 september 2021

Publicatiedatum: 8 september 2021
Onderwijs en samenleving Samen besturen

De dag, die van 10.00 tot 13.45 uur duurt, trapt af met een opening over medezeggenschap anno 2021 door directeur-bestuurder Cécile de Vos van Onderwijsgeschillen. Dit doet zij samen met OCW en Sterk Medezeggenschap. Dan volgt er een keynote van spreker Minchenu Maduro over medezeggenschap in beweging. Daarna kunnen deelnemers meedoen aan twee workshoprondes (uiteraard met pauzes tussendoor).

Inschrijven

Aanmelden voor de fysieke of online bijeenkomst kan via deze link. Je voorkeur voor een workshop hoef je bij aanmelding nog niet door te geven. Bij fysieke deelname kies je ter plekke, bij deelname aan de online bijeenkomst doe je dit zodra je bent ingelogd. Het is wel raadzaam om van tevoren het workshopoverzicht door te nemen en een top 3 van workshops te maken die je zou willen volgen.

Fysieke deelname aan dit congres kost 99 euro. Voor online deelname kost het 65 euro.

Samen besturen

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen besturen. Verus wil randvoorwaarden scheppen voor geïnspireerd goed onderwijs. Dat doen we door betrokken te zijn bij elkaar en samen te verbinden als gemeenschap, met begrip voor de positie van leden die in hun eigen leergemeenschap functioneren. Bestuurlijke vraagstukken lossen we samen op, met hulp van collega-bestuurders of een adviseur.

Verus

Gerelateerde berichten