Publicatie-
datum:

25 oktober 2023

Publicatiedatum: 25 oktober 2023
Onderwijs en samenleving Samen leven

Programma

Tijdens de presentatie van deze initiatiefnota zijn er meerdere gastsprekers, waaronder:

  • Peter de Vries (expert en onderzoeker ouderbetrokkenheid)
  • Lobke Vlaming (directeur-bestuurder Ouders & Onderwijs)
  • Gijs van Lennep (rector Stichtse Vrije School Zeist)

De initiatiefnota wordt overhandigd aan alle deelnemers aan gesprekken die de afgelopen tijd zijn gevoerd, zo ook met Verus. Onze input, samen met die van andere deelnemers, is gebruikt voor de totstandkoming van de initiatiefnota. De gesprekken die zijn gevoerd zijn opgenomen in een reeks podcasts, die vanaf maandag 30 oktober beschikbaar komen. Volgende week vrijdag, 3 november, verschijnt de podcast met Verus-voorzitter Berend Kamphuis.

Verder besteden wij volgende week in een diepgaander artikel aandacht aan de inhoud van deze initiatiefnota. Houd dus onze communicatiekanalen goed in de gaten!

Aanmelden presentatie

De presentatie van de initiatiefnota begint om 15.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Je bent van harte welkom op de Stichtse Vrije School, aan de Socrateslaan 24 in Zeist. Je kunt je aanmelden bij persvoorlichter Veronique van 't Westeinde: [email protected] en 06-51765612.

Samen leven

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen leven. Verus wil bijdragen aan een vrije, inclusieve en pluriforme samenleving. Nu en in de toekomst. Dit doen we door invulling te geven aan de vrijheid van onderwijs met geïnspireerd goed onderwijs en met oog voor maatschappelijke problemen en kansen.

Verus

Gerelateerde berichten