Publicatie-
datum:

30 oktober 2019

Publicatiedatum: 30 oktober 2019
Bedrijfsvoering Samen sterker

Niet voor elk schoolbestuur is een kostbaar aanbestedingstraject noodzakelijk. Maar de behoefte aan een betaalbare, transparante en supersimpele oplossing is wel groot. Een oplossing zónder onvoorziene kosten en kleine lettertjes, en mét veel flexibilteit en gemak. Wij kunnen u dat bieden!

In samenwerking met onze vooruitstrevende online partner, AllYouCanPrint, hebben we een website gemaakt voor schoolbesturen, waar gemakkelijk online een passend printcontract bij elkaar wordt geklikt. Om de beste voorwaarden te realiseren zijn verschillende merken vergeleken, waarbij HP met een fantastisch aanbod is gekomen. Een unieke prijs met aansprekende innovaties op het gebied van cloud, duurzaamheid en informatiebeveiliging. Bekijk het aanbod en doe de printcheck!

Leden kunnen direct en gemakkelijk van start met de online Printchecker. Deze rekentool stelt u snel in staat geheel vrijblijvend uw huidige overeenkomst te vergelijken met nieuwe (prijs) ontwikkelingen in de markt. U zult verbaasd zijn over ons aanbod!

Vragen?

We helpen u graag verder met gedegen advies, ook als u wél een aanbestedingstraject nodig heeft.

Contact

Voor direct contact en het stellen van uw vragen kunt u mailen naar [email protected] of [email protected]

Meer informatie vindt u hier

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten