Publicatie-
datum:

2 november 2022

Publicatiedatum: 2 november 2022
Bedrijfsvoering Samen sterker

Er zijn voor de leden van Verus, hun medewerkers en hun gezinsleden, drie collectiviteiten mogelijk: Zilveren Kruis, VGZ en De christelijke zorgverzekeraar. In deze collectiviteiten is uiteraard een premiekorting afgesproken, maar er zijn ook afspraken over extra dekkingen. Verus geeft samen met de verzekeraars veel aandacht aan preventie en biedt zeer ruime mogelijkheden en toegang tot allerlei mentale en fysieke zelf-trainingsprogramma’s.

Waardering

Ieder jaar wordt bevestigd dat onze focus op inhoud van de dekking, waarbij rekening wordt gehouden met veel voorkomende aandoeningen in het onderwijs, zeer goed worden gewaardeerd.

Uiterlijk 12 november moeten verzekeraars hun premies bekend maken. De verwachting is dat er bij de meeste verzekeraars een stijging uitkomt. Dit is mede te wijten aan het vervallen van de korting op de basisverzekeringen; dit is door een kabinetsbesluit niet meer toegestaan. Het goede nieuws is wel dat het eigen risico ongewijzigd blijft (€ 385,00) en Verus voor alle vormen van aanvullende (tandarts)pakketten de kortingen heeft behouden of zelfs heeft weten te verhogen.

Prolongatie

Ben je nu al benieuwd of een overstap voor jou voordeel én een betere dekking oplevert? Vul dan de prolongatiecheck in. En ontvang na 12 november geheel vrijblijvend een aanbod ter vergelijking van je huidige verzekering.

Heb je vragen, neem dan contact op met: Lex Joosten, Carola van der Meeren of Erianne Hoogerbrugge.

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten