Publicatie-
datum:

4 juli 2023

Publicatiedatum: 4 juli 2023
Onderwijs en samenleving Samen sterker

Het algemeen secretariaat van Verus blijft bereikbaar in de zomervakantie via 0348 74 44 44 of [email protected]. Ook voor vragen over energie, verzekeringen of andere vormen van dienstverlening kun je bij het algemeen secretariaat terecht. Zij verwijzen dan verder naar onze beschikbare adviseurs.

Heb je juridische vragen tijdens de zomervakantie? Dan kun je contact opnemen met ons Team Juridisch. Het juridisch secretariaat is tot en met 21 juli en na 14 augustus te bereiken via 0348 74 44 48 of [email protected].

Van 24 juli t/m 11 augustus kun je voor juridische vragen contact opnemen met het algemeen secretariaat (0348 74 44 44). Zij verbinden je dan door met een jurist of advocaat van Verus Juridisch.

We wensen jullie alvast een prettige zomervakantie toe. We kijken ernaar uit om jullie in het nieuwe schooljaar weer te zien!

NB De eerstvolgende nieuwsbrief na de zomervakantie verschijnt op 31 augustus 2023.

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten