Daarnaast geloof ik ook in 'samen sta je sterker'. Dat doen wij bijvoorbeeld door collectieve afspraken voor en namens onze leden te maken op het gebied van energie-inkoop, facilitaire zaken, kantoorartikelen en ons printer collectief.

Dat we samen verder komen blijkt ook uit de kennisontwikkeling van scholen en directieleden. Ik vind het heel belangrijk om goede initiatieven met elkaar te delen en te leren van elkaars valkuilen. Daarnaast heeft de school als 'klant' van (grote) gespecialiseerde leveranciers soms een kennis- en deskundigheidsachterstand. Ook op dat vlak voer ik met mijn collega's onderzoeken, selecties en interviews uit.

Teamleider en MT-lid

Ook binnen het bureau van Verus stel ik me dienstbaar op. Ik mag als teamleider mijn collega's helpen onze gezamenlijke doelen te bereiken en voel mij erg gezegend met eerlijke, betrouwbare, hardwerkende en humorvolle collega's.

Daarnaast heb ik taken die voortvloeien uit mijn integrale verantwoordelijkheid als lid van het managementteam. Ze hebben betrekking op alle zaken die met het verenigingssecretariaat te maken hebben. Verder geef ik mede richting en steun aan de collega's van het relatiebeheer en ben ik verantwoordelijk voor een deel van de ondersteunende diensten, zoals het dienstverleningssecretariaat en de Verus receptie. Ook op al deze plekken kom ik geweldige en prachtige collega's en Verus-leden tegen.

Kortom, ik voel mij bij Verus als een vis in het water en wens dat onze leden en mijn collega's dat ook zo ervaren. Ik zet me daar in ieder geval voor in.

Uiteraard ben ik altijd beschikbaar indien u over één van bovenstaande zaken met mij van gedachten wilt wisselen.