Het wonder van onderwijs en het positioneringskompas

Het wonder van onderwijs, oftewel het verhaal van Verus, hebben jullie na afloop van de nieuwjaarsbijeenkomst in fysieke vorm gekregen. Uiteraard kun je de digitale (en bladerbare) versie ook online terugvinden. In het boekje is ook ons positioneringskompas terug te vinden. Deze kun je los downloaden via onderstaande link.

Video's

Om Het wonder van onderwijs te ondersteunen, zijn de afgelopen tijd een aantal video's gemaakt. Deze heb je ook gezien tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Wil je deze nog een keer terugkijken? Dat kan zeker! Wel het dringende verzoek om deze video's niet verder te verspreiden. Ze zijn namelijk alleen voor intern gebruik. De geïnterviewden hebben enkel toestemming voor interne communicatie gegeven.

Video 'Trots op Verus''

Presentator Chris Segers interviewt Annette, Joost, Wout, Angèle, Steven, Fenneke en Eveline over hun trots om bij Verus te werken. Wat maakt dit werk voor hen nu zo mooi? En wat blijft hen bij?

Video 'Schoolbestuurder Jasmijn Kester'

Schoolbestuurder Jasmijn Kester van SARO in Rotterdam wordt in deze video geïnterviewd over onderwijs en haar kijk op prestatiefascinatie. Zij ziet in haar werk diverse problemen voorbijkomen: van zorgen bij gezinnen of er elke dag wel genoeg eten is tot kinderen die worden gepusht om te excelleren binnen én buiten de school.

Teaser 'Impact maken'

Dit is de teaser voor het impactprogramma van Verus, dat we samen met een aantal maatschappelijke partijen en een publieke omroep maken.

Eerdere publicaties

Gedurende het jaar houden we je op de hoogte over ontwikkelingen rondom het impactprogramma, event en tv-programma. Houd dus ons intranet in de gaten!