Publicatie-
datum:

21 december 2022

Publicatiedatum: 21 december 2022
Bedrijfsvoering Samen sterker

Je kunt hierbij denken aan extra dekkingen op het gebied van fysiotherapie of tweedelijns geestelijke gezondheid. In onze collectieven is ook veel aandacht voor preventie, online zelfhulp met de werknemer in het centrum en zorgbemiddeling. Vooral dit laatste is nu ontzettend relevant, in een tijd waar iedereen keihard nodig is, in én voor de klas. Met zorgbemiddeling wordt namelijk gekeken naar of een specifieke behandeling of operatie ergens anders sneller kan aanvangen.

De Verus zorgcollectieven hebben dus een zeer inhoudelijk karakter (dekkingen, preventie en extra voorwaarden) en bieden door de schaalgrootte en de aanwezige solidariteit ook (nog steeds) kortingen. Door deze inhoudelijke vulling ben ik ervan overtuigd dat deze collectieven een waardevolle bijdrage leveren en dat ook in de toekomst blijven doen.

Heb je nog vragen? Kijk dan op onze themapagina of neem contact met mij op.

Samen sterker

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen sterker. Verus wil de aanwezige kennis, inzet, diensten en massa van een vereniging gebruiken om van elkaar te leren, (maatschappelijke) ambities waar te maken door expertise in te schakelen en schaalvoordeel te benutten. Dat is de kracht van samen.

Verus

Gerelateerde berichten