Publicatie-
datum:

16 augustus 2022

Publicatiedatum: 16 augustus 2022
Identiteit Samen geloven

LET OP: Je kunt je hier niet meer voor aanmelden.

Verus wil met deze reis onderwijsmensen de mogelijkheid bieden om nieuwe inspiratie op te doen. Zowel voor jou om op adem te komen, als voor je werk:

  • Door het bezoeken van een aantal 'heilige plaatsen' in het bijzondere en 'spannende' land Israël, waar drie wereldgodsdiensten bij elkaar komen
  • Door ontmoetingen met mensen in dit land in verschillende posities, vanuit verschillende godsdiensten in verschillende plaatsen
  • Door te kijken in scholen en met leidinggevenden en docenten te spreken
  • Door inspirerende momenten te houden, bijvoorbeeld op de boot varende over het Meer van Galilea of in het Soemoed-huis in Bethlehem

Het wordt een bijzondere reis waarbij je veel inspirerende mensen ontmoet.

Rabbijn Awraham Soetendorp reist mee (op het gedeelte in de Palestijnse gebieden na) en levert diverse bijdragen.

Reis Israel

Datum en tijd

De reis duurt 9 dagen, van 26 oktober 9.00 uur tot en met 3 november 21.00 uur.

Programma

Informatiebrief: Inspirerende studiereis naar Israël en de Palestijnse gebieden
Downloaden

Prijs

De reis kost rond € 2.000,-, afhankelijk van de koers van de dollar. Enkele maanden voor vertrek is de definitieve prijs bekend. Dit bedrag is all-in.

De kosten voor de vliegreis, het verblijf in 3 of 4-sterren accommodatie met ontbijt en diner, lunches, excursie- en entreegelden, een eigen gids, busvervoer, fooien e.d. zijn inbegrepen.

Een reisverzekering is niet inbegrepen.

De prijs is gebaseerd op verblijf in een 2-persoonskamer. Indien je een 1-persoonskamer wilt komt er zo’n € 380,- bij. Geef dit dan aan op het aanmeldingsformulier.

Verzekeringen

Er is gelegenheid een reis- en annuleringsverzekering bij DrieTour Reizen af te sluiten. Als je dit direct bij de boeking doet, hoef je hiervoor geen poliskosten te betalen. De kosten van de reisverzekering zijn circa € 15,-.

Een annuleringsverzekering sluit je af voor 6% van de totale reissom.

LET OP: Je kunt je hier niet meer voor aanmelden.

Samen geloven

Deze pagina is onderdeel van ons domein Samen geloven. Verus laat zich inspireren door het christelijke geloof. Dit geloof verbindt ons en draagt bij aan een inclusieve samenleving met verschillende visies op goed (samen)leven. Onze christelijke waarden kleuren het perspectief waarmee we naar de samenleving, het onderwijs en relaties kijken.

Verus